Terug naar nieuwsoverzicht

Wonen voor ouderen in Hattem grote stap dichterbij

In Hattem is het prettig wonen. Veel mensen willen hier ook blijven wonen wanneer ze ouder worden en zorg nodig hebben. Er is echter onvoldoende aanbod van geschikte zorgwoningen voor ouderen binnen de gemeentegrenzen. Tot nu! Want op 23 maart werden de schetsplannen voor de vernieuwing van de bestaande woonzorgzone De Bongerd onthuld door eigenaar Habion (www.debongerd-hattem.nl). En vanaf 1 april 2021 ligt het bestemmingsplan ter inzage voor de realisatie van zo’n 117 appartementen (koop, huur en zorg) en een integraal kindcentrum met 500 leerlingen in de nieuwe woonzorgzone Geldersedijk. Zo worden na 15 jaar praten over plannen en wensen twee grote stappen voorwaarts gezet, als antwoord op de woonwens van Hattemers. Onze projectmanager Sybold Herder begeleidt beide plannen in opdracht van de gemeente Hattem. De ontwikkeling is ook te volgen op de site van Hattem.

Deel dit artikel
Nieuwsbrief

Section

U meldt zich hiermee aan voor de nieuwsbrief van bureau Ruimtewerk en bureau Rekenruimte. Bureau Ruimtewerk is gespecialiseerd in project- en omgevingsmanagement voor overheden en particulieren. Bureau Rekenruimte is gespecialiseerd in gebiedseconomie.

U geeft hierbij toestemming dat u op dit e-mailadres ongeveer 4 keer per jaar een nieuwsbrief van ons ontvangt. Wij verwerken en gebruiken deze gegevens enkel en alleen voor het versturen van de nieuwsbrief, als u zich wenst af te melden dan is dit ten allen tijden mogelijk via de link in de nieuwsbrief.

Bezig met versturen