Terug naar nieuwsoverzicht

Werkzaamheden herinrichting natuur- en landschapsreservaat Aaltense Goor en Zwarte Veen

Onlangs is begonnen met werkzaamheden voor de herinrichting van het natuur- en landschapsreservaat Aaltense Goor en Zwarte Veen. De werkzaamheden zijn gericht op het verbeteren van de waterbergingscapaciteit van het gebied, de verbetering van de landbouwstructuur en de ontwikkeling van natuur.

De voorbereiding voor de herinrichting van het gebied heeft behoorlijk veel voeten in aarde gehad. Het initiatief voor dit project ligt bij het Waterschap Rijn en IJssel, maar het is mede mogelijk gemaakt door belanghebbenden in de omgeving, de gemeenten Aalten en Oude IJsselstreek, Staatsbosbeheer, LTO Noord en de provincie Gelderland.

Bureau Ruimtewerk heeft in deze voorbereiding met het gewenste resultaat de benodigde bestemmingsplanwijziging gecoördineerd en georganiseerd. Voor meer informatie over het project kunt u hier terecht op de site van het Waterschap Rijn en IJssel.

Voor vragen over de bestemmingsplanwijziging van de Aaltense Goor en Zwarte Veen of bestemmingsplannen in het algemeen kunt u contact opnemen met onze collega Lars Olof Haverkort via l.haverkort@bureauruimtewerk.nl.

Deel dit artikel
Nieuwsbrief

Section

U meldt zich hiermee aan voor de nieuwsbrief van bureau Ruimtewerk en bureau Rekenruimte. Bureau Ruimtewerk is gespecialiseerd in project- en omgevingsmanagement voor overheden en particulieren. Bureau Rekenruimte is gespecialiseerd in gebiedseconomie.

U geeft hierbij toestemming dat u op dit e-mailadres ongeveer 4 keer per jaar een nieuwsbrief van ons ontvangt. Wij verwerken en gebruiken deze gegevens enkel en alleen voor het versturen van de nieuwsbrief, als u zich wenst af te melden dan is dit ten allen tijden mogelijk via de link in de nieuwsbrief.

Bezig met versturen