Terug naar nieuwsoverzicht

Weer een succesvolle brainstorm Steengoed Benutten

In het kader van het provinciale programma Steengoed Benutten heeft er afgelopen donderdag een brainstorm plaatsgevonden in een leegstaand kantoorgebouw uit de jaren zestig.

Na een brainstormsessie met als resultaat circa 150 suggesties (rijp en groen), zijn er samen met de provincie, gemeente, eigenaren, een enthousiaste gespreksleider en adviseurs van diverse pluimage binnen een middag 12 concrete en realistische ideeën overgebleven voor de (tijdelijke) herbestemming van dit pand. De eigenaar heeft hiermee weer nieuwe inspiratie gekregen om samen met de gemeente, de provincie en deskundigen te gaan werken aan een tweede leven voor zijn pand.

 

Deel dit artikel
Nieuwsbrief

Section

U meldt zich hiermee aan voor de nieuwsbrief van bureau Ruimtewerk en bureau Rekenruimte. Bureau Ruimtewerk is gespecialiseerd in project- en omgevingsmanagement voor overheden en particulieren. Bureau Rekenruimte is gespecialiseerd in gebiedseconomie.

U geeft hierbij toestemming dat u op dit e-mailadres ongeveer 4 keer per jaar een nieuwsbrief van ons ontvangt. Wij verwerken en gebruiken deze gegevens enkel en alleen voor het versturen van de nieuwsbrief, als u zich wenst af te melden dan is dit ten allen tijden mogelijk via de link in de nieuwsbrief.

Bezig met versturen