Terug naar nieuwsoverzicht

Vervolgartikel SteenGoed Benutten in Grondzaken

 

Herman Sol heeft vanuit Bureau Rekenruimte wederom een bijdrage geleverd aan een onlangs in Grondzaken gepubliceerd artikel. Samen met Aukje Las en Willemijn van den Berg van de provincie Gelderland heeft hij geschreven over de actuele ontwikkelingen van het provinciale programma Steengoed Benutten. In het afgelopen jaar heeft de succesvolle SteenGoed Challenge plaatsgevonden en recentelijk is de Ontwikkelings- en Herstructureringsmaatschappij Gelderland (OHG) opgericht. ‘Een fonds met ontwikkelkracht’. De beschreven ontwikkelingen vormen mogelijk voorbeelden voor andere provincies. Interesse gewekt? Lees het artikel hier.

 

Deel dit artikel
Nieuwsbrief

Section

U meldt zich hiermee aan voor de nieuwsbrief van bureau Ruimtewerk en bureau Rekenruimte. Bureau Ruimtewerk is gespecialiseerd in project- en omgevingsmanagement voor overheden en particulieren. Bureau Rekenruimte is gespecialiseerd in gebiedseconomie.

U geeft hierbij toestemming dat u op dit e-mailadres ongeveer 4 keer per jaar een nieuwsbrief van ons ontvangt. Wij verwerken en gebruiken deze gegevens enkel en alleen voor het versturen van de nieuwsbrief, als u zich wenst af te melden dan is dit ten allen tijden mogelijk via de link in de nieuwsbrief.

Bezig met versturen