Terug naar nieuwsoverzicht

Toetsing Ambitiedocument Rijnsweerd op kansen voor vastgoedeigenaar

De gemeente Utrecht heeft in samenwerking met partijen een visie opgesteld voor kantorenpark Rijnsweerd. Het gebied raakt verouderd maar biedt tegelijkertijd ook kansen en ruimte om een schakel tussen de stad en het Utrechts Science Park te worden.

Doel van de visie is dat Rijnsweerd een gebied wordt waar mensen graag komen om te werken, te wonen en te verblijven. Deze visie zal de komende jaren samen met de huidige gebruikers en vastgoedeigenaren worden uitgewerkt en ingevuld.

 Bureau Rekenruimte heeft in opdracht van één van de vastgoedeigenaren in het gebied een analyse gemaakt van het ambitiedocument en de mogelijke kansen en aandachtspunten die dit met zich mee brengt voor de opdrachtgever.

 

 

Deel dit artikel
Nieuwsbrief

Section

U meldt zich hiermee aan voor de nieuwsbrief van bureau Ruimtewerk en bureau Rekenruimte. Bureau Ruimtewerk is gespecialiseerd in project- en omgevingsmanagement voor overheden en particulieren. Bureau Rekenruimte is gespecialiseerd in gebiedseconomie.

U geeft hierbij toestemming dat u op dit e-mailadres ongeveer 4 keer per jaar een nieuwsbrief van ons ontvangt. Wij verwerken en gebruiken deze gegevens enkel en alleen voor het versturen van de nieuwsbrief, als u zich wenst af te melden dan is dit ten allen tijden mogelijk via de link in de nieuwsbrief.

Bezig met versturen