Terug naar nieuwsoverzicht

Thuiswerken

Na een maandje thuiswerken hebben wij onze draai een beetje gevonden. Het overleggen gaat via skype of teams en het gezamenlijke koffiemomentje op de maandagochtend heeft een digitale vorm gekregen. Onze opdrachtgevers hebben ook inmiddels de weg gevonden in deze nieuwe manier van samenwerken en afstemmen met onze adviseurs van bureau Ruimtewerk en bureau Rekenruimte. Het werk gaat eigenlijk “gewoon” door. Om het toch een beetje persoonlijk te maken en wij de echte interactie ook wel missen, geven wij een inkijkje in onze nieuwe werkplekken thuis. Het is wennen, maar samen komen wij hier door heen!

Deel dit artikel
Nieuwsbrief

Section

U meldt zich hiermee aan voor de nieuwsbrief van bureau Ruimtewerk en bureau Rekenruimte. Bureau Ruimtewerk is gespecialiseerd in project- en omgevingsmanagement voor overheden en particulieren. Bureau Rekenruimte is gespecialiseerd in gebiedseconomie.

U geeft hierbij toestemming dat u op dit e-mailadres ongeveer 4 keer per jaar een nieuwsbrief van ons ontvangt. Wij verwerken en gebruiken deze gegevens enkel en alleen voor het versturen van de nieuwsbrief, als u zich wenst af te melden dan is dit ten allen tijden mogelijk via de link in de nieuwsbrief.

Bezig met versturen