Terug naar nieuwsoverzicht

Thematijd: Bedrijventerrein ’t Veen in Hattem

Om de 6 weken organiseren wij intern Thematijd. Tijdens dit moment vertelt een medewerker iets over een project waar hij of zij mee bezig is.

Afgelopen donderdag 8 april was het de beurt aan Sybold Herder (partner, projectleider). We werden uitgenodigd om op locatie te komen: bedrijventerrein ’t Veen in Hattem.

De komende jaren vindt hier een transformatie van een bedrijventerrein plaats naar een gebied voor wonen, werken, ontspannen en leren. Een project met een lange historie. De bedoeling is er een hoofdzakelijk woongebied van te maken met zo’n 550 woningen. Daarnaast ruimte voor schone werkfuncties en voorzieningen (waaronder een supermarkt). De eerste woningen zijn net in de verkoop gegaan; de komende 10 à 12 jaar zullen verschillende deelgebieden in ontwikkeling komen.

Gedurende 2 uur zijn we wandelend, met de nodige informatie gegeven door Sybold, door het gebied gegaan.

We hebben deze leerzame en interessante middag coronaproof afgesloten met een hapje en drankje.

 

Deel dit artikel
Nieuwsbrief

Section

U meldt zich hiermee aan voor de nieuwsbrief van bureau Ruimtewerk en bureau Rekenruimte. Bureau Ruimtewerk is gespecialiseerd in project- en omgevingsmanagement voor overheden en particulieren. Bureau Rekenruimte is gespecialiseerd in gebiedseconomie.

U geeft hierbij toestemming dat u op dit e-mailadres ongeveer 4 keer per jaar een nieuwsbrief van ons ontvangt. Wij verwerken en gebruiken deze gegevens enkel en alleen voor het versturen van de nieuwsbrief, als u zich wenst af te melden dan is dit ten allen tijden mogelijk via de link in de nieuwsbrief.

Bezig met versturen