Terug naar nieuwsoverzicht

Woontoren Helix van SSH& in Arnhem geopend met Into The Sky festival

Met 14.400 m2 is Helix de grootste kantoortransformatie buiten de Randstad. In Arnhem zijn de afgelopen tijd veel lege kantoren omgebouwd naar woningen. Daarmee geeft de stad een nieuwe toekomst aan oude gebouwen. ‘We hechten veel waarde aan deze ontwikkeling. Een mooi project waar leegstand, transformatie en duurzaamheid bij elkaar komen en past uitstekend in de behoefte om te voorzien in meer studentenwoningen in Arnhem’, aldus gedeputeerde Josan Meijers. Zonder een belangrijke subsidie van zowel de provincie Gelderland van €1 miljoen als de gemeente Arnhem van €500.000, was dit project niet haalbaar geweest. Giesbers Ontwikkelen en Bouwen uit Wijchen heeft het project uitgevoerd.

Bureau rekenruimte heeft voor de provincie Gelderland een subsidie van € 1,0 miljoen beoordeeld en onderbouwd.

Deel dit artikel
Nieuwsbrief

Section

U meldt zich hiermee aan voor de nieuwsbrief van bureau Ruimtewerk en bureau Rekenruimte. Bureau Ruimtewerk is gespecialiseerd in project- en omgevingsmanagement voor overheden en particulieren. Bureau Rekenruimte is gespecialiseerd in gebiedseconomie.

U geeft hierbij toestemming dat u op dit e-mailadres ongeveer 4 keer per jaar een nieuwsbrief van ons ontvangt. Wij verwerken en gebruiken deze gegevens enkel en alleen voor het versturen van de nieuwsbrief, als u zich wenst af te melden dan is dit ten allen tijden mogelijk via de link in de nieuwsbrief.

Bezig met versturen