Terug naar nieuwsoverzicht

Sybold Herder partner bij bureau Ruimtewerk/ bureau Rekenruimte

Met ingang van 1 januari 2021 is Sybold Herder toegetreden als partner bij bureau Ruimtewerk/Rekenruimte. Sybold werkt als project- en procesmanager aan gebieds- en locatieontwikkelingen in met name de stedelijke omgeving. Dinant en Erik zijn blij met de komst van Sybold: “Met Sybold verbreden we onze kennis en ervaring binnen beide bureaus op het gebied van maatschappelijk vastgoed en gebiedstransformatie, een mooie aanvulling en versterking van het bureau”.
De afgelopen 15 jaar heeft Sybold gewerkt als zelfstandige en hij ziet ernaar uit om samen met Dinant en Erik het bureau verder uit te bouwen.

 

Dinant Hommes (links) – Sybold Herder (midden) – Erik Mateman (rechts)

Deel dit artikel
Nieuwsbrief

Section

U meldt zich hiermee aan voor de nieuwsbrief van bureau Ruimtewerk en bureau Rekenruimte. Bureau Ruimtewerk is gespecialiseerd in project- en omgevingsmanagement voor overheden en particulieren. Bureau Rekenruimte is gespecialiseerd in gebiedseconomie.

U geeft hierbij toestemming dat u op dit e-mailadres ongeveer 4 keer per jaar een nieuwsbrief van ons ontvangt. Wij verwerken en gebruiken deze gegevens enkel en alleen voor het versturen van de nieuwsbrief, als u zich wenst af te melden dan is dit ten allen tijden mogelijk via de link in de nieuwsbrief.

Bezig met versturen