Terug naar nieuwsoverzicht

Op bezoek bij Bouwhuis Aannemingsmaatschappij B.V.

Eind september en begin oktober organiseert bureau Ruimtewerk een zestal excursies voor basisschoolleerlingen.

Groep 6, 7 en 8 van de Brede School in Leek bezoeken de bouwplaats van Bouwhuis Aannemingsmaatschappij “Bouwmij” B.V., gelegen nabij de school. Collega Marlous Rosegaar leidt de leerlingen rond samen met de medewerkers van Bouwhuis en de gemeente Westerkwartier. Op deze manier maken de leerlingen kennis met het infravak. Ook wordt er aandacht besteed aan veiligheid op de bouwplaats. De excursies zijn onderdeel van het omgevingsmanagement dat wij uitvoeren voor Bouwhuis.

Klik hier om het nieuwsbericht in Het Westerkwartier te lezen.

Deel dit artikel
Nieuwsbrief

Section

U meldt zich hiermee aan voor de nieuwsbrief van bureau Ruimtewerk en bureau Rekenruimte. Bureau Ruimtewerk is gespecialiseerd in project- en omgevingsmanagement voor overheden en particulieren. Bureau Rekenruimte is gespecialiseerd in gebiedseconomie.

U geeft hierbij toestemming dat u op dit e-mailadres ongeveer 4 keer per jaar een nieuwsbrief van ons ontvangt. Wij verwerken en gebruiken deze gegevens enkel en alleen voor het versturen van de nieuwsbrief, als u zich wenst af te melden dan is dit ten allen tijden mogelijk via de link in de nieuwsbrief.

Bezig met versturen