Terug naar nieuwsoverzicht

Monumentale status zichtbaar op gevel

Het kantoor van bureau Ruimtewerk bevindt zich in een monumentaal pand aan de Thorbeckegracht 39, ook wel bekend als ‘Het Pakhuis’. Een schitterende plek om te werken. Vanaf vandaag is deze Monumentale status van ons pand in Zwolle ook duidelijk zichtbaar aan de gevel.

Vroeger was dit namelijk een pakhuis, gebouwd in 1900 om koloniale waren op te slaan. Deze werden per schip vanuit Amsterdam over de Zuiderzee aangevoerd. Tot het begin van de 21e eeuw heeft het pand deze opslagfunctie behouden, in 2008 is het pand door Stadsherstel Zwolle grondig gerenoveerd tot kantoor met bovenliggende woonruimte.

Deel dit artikel
Nieuwsbrief

Section

U meldt zich hiermee aan voor de nieuwsbrief van bureau Ruimtewerk en bureau Rekenruimte. Bureau Ruimtewerk is gespecialiseerd in project- en omgevingsmanagement voor overheden en particulieren. Bureau Rekenruimte is gespecialiseerd in gebiedseconomie.

U geeft hierbij toestemming dat u op dit e-mailadres ongeveer 4 keer per jaar een nieuwsbrief van ons ontvangt. Wij verwerken en gebruiken deze gegevens enkel en alleen voor het versturen van de nieuwsbrief, als u zich wenst af te melden dan is dit ten allen tijden mogelijk via de link in de nieuwsbrief.

Bezig met versturen