Terug naar nieuwsoverzicht

Koning Willem-Alexander neemt het Reevediep in gebruik

Op donderdagochtend 14 maart 2019 heeft Zijne Majesteit de Koning officieel het Reevediep in Kampen in gebruik genomen. Het Reevediep is een nieuwe waterverbinding ten zuiden van Kampen tussen de IJssel en het Drontermeer en is gerealiseerd in het kader van het project Ruimte voor de Rivier IJsseldelta. Met de aanleg van het Reevediep wordt hoogwater makkelijker van de IJssel afgevoerd en zijn er meer recreatie- en woonmogelijkheden ontstaan in de IJsseldelta. Klik hier voor meer informatie.

Bureau Ruimtewerk is al jarenlang betrokken bij de realisatie van het project IJsseldelta als coördinator van de verschillende ruimtelijke procedures die voor het project doorlopen moeten worden. Ook bij het vervolg –   IJsseldelta fase 2 – blijft het op die manier betrokken.

TOEVOEGING: op 22 april vindt het Reevediep Festival plaats. Dit is een gratis festival voor jong en oud en is bedoeld om het nieuwe natuurgebied te leren kennen. Klik hier om naar de website te gaan.

 

Deel dit artikel
Nieuwsbrief

Section

U meldt zich hiermee aan voor de nieuwsbrief van bureau Ruimtewerk en bureau Rekenruimte. Bureau Ruimtewerk is gespecialiseerd in project- en omgevingsmanagement voor overheden en particulieren. Bureau Rekenruimte is gespecialiseerd in gebiedseconomie.

U geeft hierbij toestemming dat u op dit e-mailadres ongeveer 4 keer per jaar een nieuwsbrief van ons ontvangt. Wij verwerken en gebruiken deze gegevens enkel en alleen voor het versturen van de nieuwsbrief, als u zich wenst af te melden dan is dit ten allen tijden mogelijk via de link in de nieuwsbrief.

Bezig met versturen