Terug naar nieuwsoverzicht

Informatiemiddag SteenGoed Benutten

Bureau Rekenruimte is al geruime tijd betrokken bij het provinciale programma SteenGoed Benutten. Als plan-economisch adviseur beoordelen wij de diverse aanvragen en staan wij de provinciale procesregisseurs terzijde bij complexe herbestemmingsopgaven.

Op 12 november organiseert de provincie een informatiemiddag over Steengoed Benutten.

Wil je meer weten over (de toekomst van) SteenGoed Benutten, de pilots Integrale wijkaanpak of het SteenGoed Transformatieplein? Kom dan op 12 november naar de Vasim in Nijmegen. Aanmelden kan op onderstaande adres:

https://wonenenruimte.gelderland.nl

Deel dit artikel
Nieuwsbrief

Section

U meldt zich hiermee aan voor de nieuwsbrief van bureau Ruimtewerk en bureau Rekenruimte. Bureau Ruimtewerk is gespecialiseerd in project- en omgevingsmanagement voor overheden en particulieren. Bureau Rekenruimte is gespecialiseerd in gebiedseconomie.

U geeft hierbij toestemming dat u op dit e-mailadres ongeveer 4 keer per jaar een nieuwsbrief van ons ontvangt. Wij verwerken en gebruiken deze gegevens enkel en alleen voor het versturen van de nieuwsbrief, als u zich wenst af te melden dan is dit ten allen tijden mogelijk via de link in de nieuwsbrief.

Bezig met versturen