Terug naar nieuwsoverzicht

Eerste stap richting realisatie Landgoed Noordmanshoek

Landgoed De Noordmanshoek staat in de schijnwerpers omdat de eerste stap wordt gezet richting realisatie van het landgoed door het inrichten van het zonnepark. In opdracht van Stichting Goed Veurmekare en in samenwerking met Stichting De Noordmanshoek is gestart met de bouw van het zonnepark van circa 5 hectare. Het zonnepark maakt deel uit van een landgoed met onder meer een voedselbos, nieuwe natuur en wonen. Het afgelopen jaar hebben wij de stichting ondersteunt bij de uitwerking van dit plan. Dit najaar zal de gemeenteraad van Olst-Wijhe een besluit nemen over de verdere ontwikkeling.  We zijn trots dat wij de stichting mogen ondersteunen om dit landgoed te realiseren.

 

Deel dit artikel
Nieuwsbrief

Section

U meldt zich hiermee aan voor de nieuwsbrief van bureau Ruimtewerk en bureau Rekenruimte. Bureau Ruimtewerk is gespecialiseerd in project- en omgevingsmanagement voor overheden en particulieren. Bureau Rekenruimte is gespecialiseerd in gebiedseconomie.

U geeft hierbij toestemming dat u op dit e-mailadres ongeveer 4 keer per jaar een nieuwsbrief van ons ontvangt. Wij verwerken en gebruiken deze gegevens enkel en alleen voor het versturen van de nieuwsbrief, als u zich wenst af te melden dan is dit ten allen tijden mogelijk via de link in de nieuwsbrief.

Bezig met versturen