Terug naar nieuwsoverzicht

Burgerinitiatief beloond!

Onlangs hebben de Club van aanjagers, provincie Fryslân, de gemeente Fryske Marren, Wetterskip Fryslân en stichting de Marrekrite een intentieovereenkomst getekend voor de gebiedsontwikkeling regio Tsjûkemar. De gebiedsontwikkeling is een mooi initiatief vanuit de samenleving en met de ondertekening van deze intentieovereenkomst is een belangrijke stap gezet om deze gebiedsontwikkeling mogelijk te maken. Door de initiatiefnemers zijn er onder meer plannen om kitesurfen mogelijk te maken, wordt een survivalbaan aangelegd en wordt er gewerkt aan nieuwe fiets- en wandelroutes.

Ons bureau heeft samen met de partijen gewerkt aan het opstellen van de intentieovereenkomst en wij feliciteren de Club van aanjagers met deze mooie stap die is gezet.

 

Deel dit artikel
Nieuwsbrief

Section

U meldt zich hiermee aan voor de nieuwsbrief van bureau Ruimtewerk en bureau Rekenruimte. Bureau Ruimtewerk is gespecialiseerd in project- en omgevingsmanagement voor overheden en particulieren. Bureau Rekenruimte is gespecialiseerd in gebiedseconomie.

U geeft hierbij toestemming dat u op dit e-mailadres ongeveer 4 keer per jaar een nieuwsbrief van ons ontvangt. Wij verwerken en gebruiken deze gegevens enkel en alleen voor het versturen van de nieuwsbrief, als u zich wenst af te melden dan is dit ten allen tijden mogelijk via de link in de nieuwsbrief.

Bezig met versturen