Terug naar nieuwsoverzicht

Bouw vispassage Doesburg leidt tot gebiedsvisie Blauwe Knoop

De realisatie van de vispassage te Doesburg is in volle gang. Het is het sluitstuk van de vispassages in de Oude IJssel en zorgt ervoor dat de vissen straks tot in Duitsland kunnen zwemmen. Het waterschap Rijn en IJssel heeft de bouw aangegrepen om ook de omgeving van een kwalitatieve impuls te voorzien. Waar dit gebied eerst ontoegankelijk was, wordt dit in de toekomst een mooi schiereiland waar bezoekers kunnen genieten van het uitzicht en de vissen. De bouw van deze vispassage in Doesburg heeft ertoe geleid dat het gehele gebied een transformatie ondergaat. Lees hier het volledige artikel dat de Gelderlander hierover gepubliceerd heeft.

Deel dit artikel
Nieuwsbrief

Section

U meldt zich hiermee aan voor de nieuwsbrief van bureau Ruimtewerk en bureau Rekenruimte. Bureau Ruimtewerk is gespecialiseerd in project- en omgevingsmanagement voor overheden en particulieren. Bureau Rekenruimte is gespecialiseerd in gebiedseconomie.

U geeft hierbij toestemming dat u op dit e-mailadres ongeveer 4 keer per jaar een nieuwsbrief van ons ontvangt. Wij verwerken en gebruiken deze gegevens enkel en alleen voor het versturen van de nieuwsbrief, als u zich wenst af te melden dan is dit ten allen tijden mogelijk via de link in de nieuwsbrief.

Bezig met versturen