Terug naar nieuwsoverzicht

Afsluiting van 2018: kerst high-tea!

Bureau Ruimtewerk en bureau Rekenruimte hebben een mooi jaar op een goede manier afgesloten. Onder het genot van lekkere hapjes en verschillende soorten thee hebben we de vakantie ingeluid. Op het moment dat iedereen het punt van verzadiging bereikt had, nam Erik het woord om te reflecteren op het afgelopen jaar. Na zijn mooie woorden, keerde iedereen met een persoonlijke boodschap en een bladcadeau tevreden huiswaarts. De feestdagen kunnen beginnen!

Namens iedereen bij bureau Ruimtewerk en bureau Rekenruimte een gezond 2019 gewenst!

 

Deel dit artikel
Nieuwsbrief

Section

U meldt zich hiermee aan voor de nieuwsbrief van bureau Ruimtewerk en bureau Rekenruimte. Bureau Ruimtewerk is gespecialiseerd in project- en omgevingsmanagement voor overheden en particulieren. Bureau Rekenruimte is gespecialiseerd in gebiedseconomie.

U geeft hierbij toestemming dat u op dit e-mailadres ongeveer 4 keer per jaar een nieuwsbrief van ons ontvangt. Wij verwerken en gebruiken deze gegevens enkel en alleen voor het versturen van de nieuwsbrief, als u zich wenst af te melden dan is dit ten allen tijden mogelijk via de link in de nieuwsbrief.

Bezig met versturen