Terug naar nieuwsoverzicht

Na 13 jaar is onze ‘klus’ in Oostzaan geklaard

In 2005 zijn wij begonnen in opdracht van de gemeente met de verplaatsingsopgave van het bedrijf Meyn in Oostzaan. Onze opgave was het mogelijk maken van de verplaatsing van het bedrijf Meyn uit de kern van Oostzaan naar een nieuw te ontwikkelen bedrijventerrein in Oostzaan zelf, in verband met het behoud van de werkgelegenheid. De vrijkomende locatie zou worden ingevuld met de voor Oostzaan zo noodzakelijke woningbouw.

Na 13 jaar is het bedrijf inmiddels verplaatst, is de oude locatie herontwikkeld tot een mooi woonwijkje en is het drassige weiland nabij de snelweg omgevormd tot een mooi bedrijventerrein. Bureau Ruimtewerk en bureau Rekenruimte hebben samen met de gemeente Oostzaan, en met een financiële bijdrage van de provincie Noord Holland, gezorgd voor een financieel haalbare verplaatsingsopgave en een prachtig bedrijventerrein met veel werkgelegenheid voor Oostzaners.

 

 

 

Deel dit artikel
Nieuwsbrief

Section

U meldt zich hiermee aan voor de nieuwsbrief van bureau Ruimtewerk en bureau Rekenruimte. Bureau Ruimtewerk is gespecialiseerd in project- en omgevingsmanagement voor overheden en particulieren. Bureau Rekenruimte is gespecialiseerd in gebiedseconomie.

U geeft hierbij toestemming dat u op dit e-mailadres ongeveer 4 keer per jaar een nieuwsbrief van ons ontvangt. Wij verwerken en gebruiken deze gegevens enkel en alleen voor het versturen van de nieuwsbrief, als u zich wenst af te melden dan is dit ten allen tijden mogelijk via de link in de nieuwsbrief.

Bezig met versturen